Even voorstellen

W.J. (Willem) Vaarkamp, huisarts

Willem is geboren en getogen in Lunteren. In 1982 studeerde hij af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en sinds 1985 is hij gevestigd als huisarts in Badhoevedorp. Sinds 1998 is hij ook huisartsopleider en verbonden aan het Huisartsen Instituut van de Vrije Universiteit. Willem werkt fulltime en heeft een brede belangstelling voor het vak, met name voor sport en bewegen. Hij is arts, applicatie sportgeneeskunde en gecertificeerd keuringsarts bij de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde en bij de KNWU. BIG-registratienummer: 89024390901

—————————————————————————————————————————————————–

Annemarie Strijbis, gediplomeerd doktersassistente

Annemarie is vanuit haar opleidingsstage sinds 2003 actief in de praktijk. Momenteel werkt zij vier dagen per week. Annemarie is een duizendpoot met engelengeduld en zeer betrokken bij alles wat in de praktijk gebeurt. Zij komt elke dag op de fiets vanuit Vijfhuizen.

—————————————————————————————————————————————————–

Tanja den Hollander, gediplomeerd praktijkondersteuner

Tanja is sinds juni 2008 met veel plezier en enthousiasme werkzaam als praktijkondersteuner. Dit houdt in dat zij zelfstandig spreekuur doet en huisbezoeken aflegt, voornamelijk bij patienten met chronische aandoeningen zoals suikerziekte, astma en COPD.
Ook ouderenzorg speelt een belangrijke rol. De werkdagen van Tanja zijn maandag, woensdagochtend en donderdag.

—————————————————————————————————————————————————–

Kirsten Muhlig, huisarts in opleiding (AIOS)

Kirsten is geboren in Zwolle en is deels opgegroeid in Zambia (vader tropenarts), deels in Zuid-Limburg. In april 2009 is Kirsten afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Aansluitend was zij als arts werkzaam op de afdeling psychiatrie van een ziekenhuis. Zij is op 1 maart 2010 begonnen aan de driejarige opleiding tot huisarts, waarvan het eerste jaar in onze praktijk. Een huisarts in opleiding heeft het artsexamen afgelegd en heeft de volledige bevoegdheid om de geneeskunde uit te oefenen. De werkdagen van Kirsten in de praktijk zijn maandag, dinsdag en vrijdag.

—————————————————————————————————————————————————–