Even voorstellen

W.J. (Willem) Vaarkamp, huisarts

Willem is geboren en getogen in Lunteren. In 1982 studeerde hij af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en sinds 1985 is hij gevestigd als huisarts in Badhoevedorp. Sinds 1998 is hij ook huisartsopleider en verbonden aan het Huisartsen Instituut van de Vrije Universiteit. Willem werkt fulltime en heeft een brede belangstelling voor het vak, met name voor sport en bewegen. Hij is arts, applicatie sportgeneeskunde en gecertificeerd keuringsarts bij de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde en bij de KNWU. BIG-registratienummer: 89024390901


Annemarie Strijbis, gediplomeerd doktersassistente

Annemarie is vanuit haar opleidingsstage sinds 2003 actief in de praktijk. Momenteel werkt zij vier dagen per week. Annemarie is een duizendpoot met engelengeduld en zeer betrokken bij alles wat in de praktijk gebeurt. Zij komt elke dag op de fiets vanuit Vijfhuizen.


Marina Strijbis, praktijk assistente

Marina is de vrolijke telg uit deze vijfsterren familie. Zij is gespecialiseerd verpleegkundige en zij heeft lange tijd gewerkt in het Spaarne Ziekenhuis te Hoofddorp op de IC en op de SEH. Tussendoor nog op Bonaire en daar meteen haar duikbrevet gehaald. Zij is sportief ingesteld en zij fietst ook graag, maar dan wel op de motorfiets. Marina werkt op dinsdag, woensdagochtend en op vrijdag.


Sumeyra Bahadir, gediplomeerd praktijkondersteuner (POH-S)

Sumeyra Bahadir is vanaf half oktober 2020 werkzaam in de praktijk als POH-S. Zij komt uit Haarlem. Zij heeft al veel ervaring opgedaan met dit werk. Zij is energiek met veel inzet en enthousiasme. Zij is patientvriendelijk, zij weet mensen te motiveren en ze kan 20 minuten in een kwartier praten. Sumeyra werkt op maandag en op donderdag.


Kim Wagenaar, gediplomeerd POH-GGZ

Kim werkt part-time als groepsbegeleidster in een psychiatrische instelling te Amstelveen. Zij levert een bijdrage aan de ontwikkeling, de uitvoering en de evaluatie van behandelingen voor volwassenen in een crisissituatie. Daarnaast richt zij zich op maatschappelijk werk en dienstverlening. Kim werkt op woensdag in de praktijk.
Kim foto 2

 

Ilse Koning, huisarts in opleiding (AIOS)

Ilse gaat haar opleiding tot huisarts voltooien in Badhoevedorp. Zij is in de praktijk tot eind maart 2023. Zij heeft eerder in de tropen gewerkt, maar ook op de SEH, in de geriatrie en in de verslavingszorg. Zij is erg geïnteresseerd in zaken over beheer en beleid. Ilse is iemand, die een uitdaging niet uit de weg gaat. Zij is op maandag, dinsdag en vrijdag in de praktijk. In de maand september is Ilse op huwelijksreis.