Even voorstellen

W.J. (Willem) Vaarkamp, huisarts

Willem is geboren en getogen in Lunteren. In 1982 studeerde hij af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en sinds 1985 is hij gevestigd als huisarts in Badhoevedorp. Sinds 1998 is hij ook huisartsopleider en verbonden aan het Huisartsen Instituut van de Vrije Universiteit. Willem werkt fulltime en heeft een brede belangstelling voor het vak, met name voor sport en bewegen. Hij is arts, applicatie sportgeneeskunde en gecertificeerd keuringsarts bij de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde en bij de KNWU. BIG-registratienummer: 89024390901


Annemarie Strijbis, gediplomeerd doktersassistente

Annemarie is vanuit haar opleidingsstage sinds 2003 actief in de praktijk. Momenteel werkt zij vier dagen per week. Annemarie is een duizendpoot met engelengeduld en zeer betrokken bij alles wat in de praktijk gebeurt. Zij komt elke dag op de fiets vanuit Vijfhuizen.


Denise Nulkes, gediplomeerd doktersassistente

Denise heeft tijdens haar opleiding onder andere gewerkt in het Spaarne Ziekenhuis en bij dokter Heeneman in Halfweg. Daarna werkte zij in het Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer. Denise is geboren in Noordwijkerhout. Denise is iemand die veel ballen tegelijk in de lucht kan houden. Zij heeft vier kinderen. Denise werkt op maandagochtend, woensdagochtend en op vrijdag de hele dag.
Denise foto 3


Sumeyra Bahadir, gediplomeerd praktijkondersteuner (POH-S)

Sumeyra Bahadir is vanaf half oktober 2020 werkzaam in de praktijk als POH-S. Zij komt uit Haarlem. Zij heeft al veel ervaring opgedaan met dit werk. Zij is energiek met veel inzet en enthousiasme. Zij is patientvriendelijk, zij weet mensen te motiveren en ze kan 20 minuten in een kwartier praten. Sumeyra werkt op maandag en op donderdag.


Kim Wagenaar, gediplomeerd POH-GGZ

Kim werkt part-time als groepsbegeleidster in een psychiatrische instelling te Amstelveen. Zij levert een bijdrage aan de ontwikkeling, de uitvoering en de evaluatie van behandelingen voor volwassenen in een crisissituatie. Daarnaast richt zij zich op maatschappelijk werk en dienstverlening. Kim werkt op woensdag in de praktijk.
Kim foto 2