Even voorstellen

W.J. (Willem) Vaarkamp, huisarts

Willem is geboren en getogen in Lunteren. In 1982 studeerde hij af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en sinds 1985 is hij gevestigd als huisarts in Badhoevedorp. Sinds 1998 is hij ook huisartsopleider en verbonden aan het Huisartsen Instituut van de Vrije Universiteit. Willem werkt fulltime en heeft een brede belangstelling voor het vak, met name voor sport en bewegen. Hij is arts, applicatie sportgeneeskunde en gecertificeerd keuringsarts bij de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde en bij de KNWU. BIG-registratienummer: 89024390901


Annemarie Strijbis, gediplomeerd doktersassistente

Annemarie is vanuit haar opleidingsstage sinds 2003 actief in de praktijk. Momenteel werkt zij vier dagen per week. Annemarie is een duizendpoot met engelengeduld en zeer betrokken bij alles wat in de praktijk gebeurt. Zij komt elke dag op de fiets vanuit Vijfhuizen.


Denise Nulkes, gediplomeerd doktersassistente

Denise heeft tijdens haar opleiding onder andere gewerkt in het Spaarne Ziekenhuis en bij dokter Heeneman in Halfweg. Daarna werkte zij in het Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer. Denise is geboren in Noordwijkerhout. Momenteel woont zij in Zwanenburg, samen met één van de Loumannetjes. Zij hebben inmiddels 4 kinderen. Denise werkt op maandagochtend, woensdagochtend en op vrijdag de hele dag.
Denise foto 3


Joke Marcus, gediplomeerd praktijkondersteuner (POH-S)

Joke Marcus heeft jarenlang gewerkt als verpleegkundige in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis te Amsterdam. In 2011 heeft zij de opleiding Praktijkondersteuner in de Huisartspraktijk (POH) afgerond. Zij is sinds februari 2012 in de praktijk werkzaam. Zij houdt zich vooral bezig met diabetes mellitus en met astma/COPD. En de ouderenzorg is haar op het lijf geschreven. Joke werkt op maandag en op donderdag.


Kim Wagenaar, gediplomeerd POH-GGZ

Kim werkt part-time als groepsbegeleidster in een psychiatrische instelling te Amstelveen. Zij levert een bijdrage aan de ontwikkeling, de uitvoering en de evaluatie van behandelingen voor volwassenen in een crisissituatie. Daarnaast richt zij zich op maatschappelijk werk en dienstverlening. Kim werkt op woensdag in de praktijk.
Kim foto 2


Britt van Pelt, huisarts in opleiding

Britt van Pelt is in Den Haag geboren. En soms kun je dat nog horen. Na een jaar studeren en hockeyen in Amerika is zij begonnen aan de geneeskunde studie in Utrecht. Haar eerste baan was in Amstelveen bij de Interne Geneeskunde. Daarna heeft zij gewerkt bij de GGD Amsterdam en bij de dermatologie in Eindhoven. Voor de huisartsopleiding is zij weer naar Amsterdam gekomen. Zij geniet van het stadse leven, maar kan er ook van genieten even de stad te ontvluchten op de racefiets. Zo heeft zij Badhoevedorp in haar vrije tijd ook al vaak kunnen bewonderen. Britt werkt even niet, zij is tijdelijk op zwangerschapsverlof.